árajánlat kérés >

reklám-ajándéktárgy >

napellenző >

timeless photobook >

az anyagleadás módja >

grafikai fájlformátumok >

képzelt riport egy magyar nyomdaipari termékről >

néhány szó a honlapokról és internetes alkalmazásokról >

e-mail >

 

 
 

Honlapok:


Web 2.0 ide vagy oda, a honlapok jelenleg is a html protokollt használják, ami egy leíró programnyelv. Ezt minden böngésző érti, leegyszerűsítve így néz ki egy oldalnak a forrása:

Jó napot kívánok, én egy honlap vagyok!

Fehér a hátterem és alapesetben fekete az összes betű. Most rajzoljunk egy táblázatot, aminek 3 oszlopa és 2 sora van. A bal felső táblázat cellában jelenjen meg a cég logója, ami a „kepek” könyvtárban található és „logo.gif” a neve. A táblázat alatt, középre igazítva „ajánlatkérés” szöveg. Amennyiben a felhasználó az „ajánlatkérés”-re kattint, nyíljon meg az „ajanlatkeres.html” oldal.

Köszönöm, viszlát!

Persze változnak az idők, már nem 800x600-as felbontásra optimalizálunk és nem kell figyelembe vennünk egy telefonos modemmel rendelkező felhasználó letöltési sebességét, viszont a gyorsan feljődő mobil technológia újabb kihívások elé állított bennünket. Egy iPhone nem képes flasht futtatni, a legősibb monitoroknál is rosszabb a felbontása és alacsony lefedettség esetén kritikán aluli a sávszélesség. Visszatértünk 1997-be!

Vállaljuk honlapok tervezését, programozását és fenntartását. Lehet egyszerű, statikus rendszer, vállalati portál, közösségi oldal, megbirkózunk a feladattal. Munkáink megfelelnek az alapvető keresőptimalizálási feltételeknek, szükség esetén pedig elvégezzük a teljes SEO kampányt.

Megrendelés előtt egy jó tanács: Az Internet világára is érvényes a mondás: „A kevesebb néha több.” A világhálót elárasztják a villogó animációs intrók, mintás háttéren szinte olvashatatlan szövegek, fél óra alatt letöltődő videóbejátszások stb. Ennek ellenére a legnépszerűbb oldalak egyszerűek, áttekinthető navigációval rendelkeznek és gyorsan letöltődnek bármilyen körülmények között is.

 

  A honlap fenntartója a Print-Positive Kft. © 2009 Minden jog fenntartva